RESTAURANTS

winston-logo-400x133

winston-foto-400x133

Grand Café Winston is bij uitstek de plek om iets te vieren. Of het nu een verjaardag, familiefeest of bedrijfsuitje is. Op onze eerste etage vindt u een supergezellige bowlingbaan. Daarnaast zijn er ook nog verschillende speelautomaten, zoals een pooltafel, airhockey, een dartkast etc.

waegh-logo-400x133

waegh-foto-400x133

Voor ontbijt, lunch en diner. Maar ook voor koffie met huisgemaakte appeltaart of een borrel met een hapje bent u van harte welkom. Van ’s morgens 8.00 uur tot ’s avonds in de late uurtjes kunt u genieten in ons monumentale pand of op ons (verwarmde) terras.

duvels-logo-400x133

duvels-foto-400x133

Een nieuw concept, een nieuw interieur en dus een nieuwe sfeer maken van ‘Duvels’ één van de meest gezellige Bar-Restaurants in Hoorn om van lekkere drankjes en gerechten te genieten. In het nieuwe, knusse interieur met fenomenaal uitzicht over de ‘’Roode Steen’’ bent u van woensdag tot en met zondag meer dan welkom om binnen te stappen.

ridderikhoff-logo-400x133

ridderikhoff-foto-400x133

Dit bijzondere bedrijf is gelegen in één van Hoorns mooiste monumentale panden aan het bruisende horecaplein De Roode Steen. In dit bedrijf worden de gerechten met veel liefde en aandacht bereid en geserveerd door mensen met een afstand op de arbeidsmarkt. Een plek om écht te zijn!

ijs-logo-400x133

ijs-foto-400x133

Voor de lekkerste IJs, Smoothie’s, IJstaarten en IJscoupes.

steak-logo-400x133

steak-foto-400x133

In de historische haven van Hoorn, gelegen aan de Nieuwendam vindt u het enige echte steakrestaurant van Hoorn. Een verscheidenheid aan heerlijke vleesgerechten, een prachtig uitzicht over de haven in een 17e eeuws pakhuis, do we need to say more?

fet-logo-400x133

fet-foto-400x133

Voor een lekker speciaal biertje, een heerlijk wijntje, een daghap of een bittergarnituur bent u bij Café FET aan het juiste adres! Bij Café FET is het zowel doordeweeks als in het weekend altijd gezellig. Kom genieten op het zonnige terras of binnen dansen op muziek van diverse dj’s!

hop-logo-400x133

hop-foto-400x133

Uniek gelegen aan de oever van het Hoornse Hop vindt u Grand Café Restaurant ’t Hop. Deze sfeervolle locatie staat garant voor smaakvol genieten van lunch, diner, een goede kop koffie en een mooi glas wijn. Het schitterende uitzicht over het water maakt ieder bezoek aan ’t Hop tot een ware belevenis!

volendammer-logo-400x133

volendammer-foto-400x133

Graag stellen wij u voor aan de nieuwe culinaire inslag van De Volendammer! Bij ons bent u dagelijks welkom om te genieten van overheerlijk eten & drinken aan de haven van Hoorn. Van een heerlijke lunch, een smakelijk diner en een goede kop koffie tot een sprankelende borrelavond. Onze unieke locatie gelegen in de historische haven van Hoorn gecombineerd met de ongedwongen sfeer, staat altijd garant voor gezellige momenten!